Cookie- og persondatapolitik

1. Introduktion

Når du besøger Andenhånds indsamles der oplysninger om dit besøg, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Informationerne bruges ligeledes til at understøtte vores markedsføring.

Her kan du læse om de informationer vi indsamler, hvordan de behandles og hvad vi bruger dem til. Du vil også finde kontaktinformationer såfremt du har spørgsmål eller anmodninger angående vores cookie- og persondatapolitik

2. Hvem er vi

Andenhånds er dataansvarlige og kan kontaktes på følgende ved spørgsmål til vores cookie- og persondatapolitik.
Andenhånds ApS
Guldfaxevej 7, 8800 Viborg, Danmark
CVR 40593179
mail@andenhands.dk

Andenhånds har indgået databehandleraftale med UnoEuro Danmark A/S.
UnoEuro Danmark A/S
Højvangen 4, 8660 Skanderborg, Danmark
CVR. 31277477

3. Hvilke Informationer behandler vi og til hvilke formål

Din adfærd på siden
Vi forsøger at forstå din adfærd på siden, så vi kan målrette vores markedsføring. Vi ønsker at målrette vores markedsføring mod folk, som har en interesse i vores produkter. Derfor gemmer vi f.eks. når du trykker “tilføj til kurv”, går til “betaling”, “ser et produkt” og lignende. Således kan vi måle effekten af vores facebook markedsføring. Ved ikke at tillade vores marketingsrelaterede cookies, så kan du undgå dette.

Når du opretter en bruger
Når du opretter en bruger, så indtaster du din e-mail. Denne benyttes som brugernavn og gemmes i vores system. Når du efterfølgende bestiller en vare på vores side indtastes navn, efternavn, adresse og telefon. Disse informationer gemmes også. Formålet er at gøre det nemt for dig at bestille en vare næste gang, da disse informationer automatisk benyttes ved næste bestilling. Ved at benytte en konto til bestilling, kan du ligeledes se din ordrehistorik.

Ønsker du at slette din konto og alt information koblet på denne, så skriv en mail til mail@andenhands.dk

Du bestiller en vare
Når du bestiller en vare indtaster du dit navn, adresse samt mail og telefonnummer. Disse bruges for at vi kan oprette en faktura samt sende de(n) bestilte vare(r) til dig. Dette er udelukkende de nødvendige informationer for at vi kan behandle din ordre samt kontakte dig med relevant information omkring din ordre.

Cookies
Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på siden og målrette markedsføring. For at målrette markedsføring benyttes Facebook Pixel, som forsøger at forstå din adfærd på siden ved f.eks. at kigge på hvordan du kom ind på siden og hvad du klikker på.

Vi benytter følgende cookies:

Nødvendige cookies

cookielawinfo-checkbox-Necessary Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for domænet per session
cookielawinfo-checkbox-Non-necessary Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for domænet per session
cookielawinfo-checkbox-Non-necessary Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for domænet
viewed_cookie_policy Used to check if a user has viewed the cookie policy
wordpress_logged_in_xxx Indikkere at du er logget ind og til at identificere hvem du er.
wc_cart_created Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter.
woocommerce_cart_hash Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter, samt promovere relaterede produkter
woocommerce_items_in_cart Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter, samt promovere relaterede produkter.
wordpress_test_cookie Bruges til at tjekke om cookies er slået til i browseren.
wp_woocommerce_session_xxxx Indeholder en unik kode for hver kunde således at de korrekte vare, som er

Marketing cookies

_fbp Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.
fr Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

4. Hvem videregiver vi informationer til og hvorfor

Vi ønsker et tillidsfuldt samarbejde med dig som kunde. Dine persondata vil derfor aldrig blive solgt til en tredjepart og vi anvender kun databehandlere indenfor EU.

Vi deler kun informationer med en tredjepart ved følgende:

  • Informationer som er nødvendige for at vores leverandører kan levere vores vare til dig. Dette er navn, adresse og telefonnummer. Disse deles med den valgte leverandør.
  • Adfærdsinformationer deles med Facebook, da vi benytter Facebook Pixel til at målrette vores markedsføring.

5. Periode for opbevaring

Vi obevarer dine personlige informationer i den periode, som det nødvendigt for at levere vores ydelse til dig som kunde.

Hvis du vælger at oprette en bruger på Andenhånds, så vil denne automatisk blive slettet efter 2 års inaktivitet. Desuden kan du altid selv vælge at slette din bruger. Send blot en mail til mail@andenhands.dk, hvor du skriver at du ønsker at slette din konto. Når kontoen slettes, så slettes din ordrehistorik ligeledes.

Ved køb af vare opbevares informationer om købet i systemet i 6 år eller så længe vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse informationer. Dette kan bl.a. være juridiske forpligtelser til SKAT i forhold til regnskab.

Ved kommunikation med Andenhånds kundeservice, så opbevares din mailkorrespondance maksimalt 4 år.

6. Sikkerhed

Sikkerhed er essentielt for Andenhånds. Vi har fokus på at overholder den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Vi vurderer løbende sikkerhed i opbevaring af vores data. Vi sikrer ligeledes dine persondata igennem træning af medarbejderer og implementering af retningslinjer for behandling af persondata.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Såfremt et sikkerhedsbrud skulle ske, så vil vi informere dig herom, så hurtigt som situationen tillader det.

7. Dine rettigheder

Ønsker du indsigt i de informationer, der behandles om dig, så har du ret til dette. Kontakt blot mail@andenhands.dk

Du har ret til helt eller delvist at få slettet informationer, der behandles om dig. Kontakt blot mail@andenhands.dk

Hvis de informationer, der benhandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Kontakt blot mail@andenhands.dk

Du kan til enhver tid trække din accept af cookies tilbage. Følg blot følgende vejledning:  http://minecookies.org/cookiehandtering

8. Mulighed for at klage

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med Andenhånds som behandler af dine informationer.

Du kan finde Datatilsynet kontaktoplysninger her: www.datatilsynet.dk

Hvis du påtænker at klage til datatilsynet over Andenhånds som behandler, så håber vi, at du vil tage kontakt til os først, således at vi forhåbentlig kan finde en løsning på din sag.

9. Forbehold for ændringer

Vi forholder os retten til at ændre i vores cookie og persondatapolitik. Det senest udgage af vores cookie og persondatapolitik er tilgængelig på vores hjemmeside.

10. Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Andenhånds ApS
Guldfaxevej 7, 8800 Viborg, Danmark
CVR 40593179
mail@andenhands.dk
Tlf.: 61313991